25Февруари2024

DSC 0077

КУЛИНАРНИ АТЕЛИЕТА хвърлят мостове между културите

Тънкостите и тайните при приготвяне на традиционни арабски ястия бяха представени в рамките на първото от поредицата „Кулинарни ателиета“, които се провеждат под мотото „Път към нови приятели“. Организаторите Фондация „Обществен дарителски фонд за Варна“ са си поставили за цел да градят мостове между различните култури.

Прочети още...

web IMG 9716

Дарителски кръг ЗА СТАРА ЗАГОРА

Един тон зърно и две тенекии мед за Зоопарка са сред даренията, които бяха предоставени по време на Дарителски кръг ЗА СТАРА ЗАГОРА, който се проведе на 17 декември 2014 г. В рамките на час, шестте проекта представени в Дарителския кръг успяха да привлекат 36000 лв.

Прочети още...

0083

119 лв. събраха привържениците на Зумба

Mалки и големи привърженици на зумба фитнес се събраха на 13 декември в Двореца на културата и спорта във Варна на Благотворителен зумба фестивал. Набраните средства в дарителските кутии бяха 119 лв.

Прочети още...

DK 2014

Дарителски кръг ИВАН КАРАМАНОВ

Второто издание на Дарителски кръг „Иван Караманов" за финансиране на социални проекти надхвърли 11 хиляди лева. Фондация „Мостове над Тунджа” организира на 9 декември 2014г. в Ямбол Дарителски кръг за финансиране на пет проекта.

Прочети още...