25Февруари2024

АОФБ Начало Новини Набиране на средства за НПО

Набиране на средства за НПО

circle

На 20 април ще се проведе уебинар на тема Дарителският кръг като инструмент  за набиране на средства за НПО.

На 20 април 2017 г. от 16 ч. до 17 ч. - Моника Писанкънева от Фондация "Работилница за граждански инициативи" ще проведе уебинар на тема Дарителският кръг като инструмент за набиране на средства за НПО.

Това е първият семинар от поредицата „Набиране на средства за НПО“ организирана от ФРГИ. Те ще бъдат надграждащи, за да могат участниците да придобият по-задълбочени знания и умения по темата.

Уебинарът ще даде още отговор на въпросите: кога и с каква цел създаваме Дарителски кръг; как да привлечем участници; каква е структурата на събитията за набиране на средства чрез дарителски кръг; примери за устойчиви дарителски кръгове у нас.

Екипът на ФРГИ има близо 20-годишен опит в организиране на обучения и предоставяне на ноу-хау за гражданския сектор. Само за последните 15 години Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е повишила капациетата на повече от 1500 неправителствени организации. Фондацията е първата в страната, която обучава организации да набират средства от частни дарители и която развива местното дарителство.

За участие в уебинара може да се регистрирате тук.