14Август2022

kids

История за милиони

Своеобразен рекорд в сайта за набиране на средства indigogo привлече вниманието на медиите отвъд океана, след като историята се превърна в истинска легенда във фейсбук. Само за броени дни бяха набрани повече от един милион долара. До края на кампанията остава седмица, а първоначално заложената цел е преизпълнена на 1000%.

Прочети още...

ice bucket

Феноменът на ледената кофа

През последните дни, фейсбук бе буквално залят от снимки и видео на известни личности, които приеха „предизвикателството на ледената кофа”. Кампанията набра скорост в социалната мрежа след като Марк Зукърбърг предизвика Бил Гейтс да се подложи на ледения душ в името на благотворителната кауза.

Прочети още...

logo R4C

Kонкурс за социални предприемачи

Фондация “Reach for Change” в рамките на благотворителния проект "ПРОМЯНАТА" в партньорство с компанията “Нова Броудкастинг Груп” организира отворен конкурс за социални предприемачи, предлагащи иновативни социални идеи в ранен етап на реализация с цел да се подобри животът на децата и юношите в България.

Прочети още...

camera

Три обществени фондации ще получат парични награди за видео

За да отбележи 100 години от създаването на първата обществена фондация в света, The Cleveland Foundation, Съветът за фондациите обявява видео конкурс.

Прочети още...