02Юни2020

АОФБ Начало Събития Благотворително училище по танци организират във Варна

Благотворително училище по танци организират във Варна

ODF-Varna

Благотворителната инициатива „Училище по танци” ще се проведе на   8 юли 2012г. /неделя/ /от 14:00 до 21:00 часа/ в комплекс „Пикник Николаевка” / язовир Николаевка/.

Това е първото благотворително събитие в рамките на инициативата за подкрепа на изявени студенти, което се организира от Обществен дарителски фонд за Варна.

Едни от най-изявените инструктори по салса и зумба – Виолина Чарамова - лауреат на Републиканско първенство по спортни танци и Георги Бончев- салса инструктор ще демонстрират основни техники и умения на желаещите да танцуват. За всички останали участници в инициативата, организаторите са подготвили много игри, възможност за риболов, футбол или разходка сред природата. Най-активните участници ще получат награди.

Средствата за наградите на изявените студенти се осигуряват от  Фондация „д-р Мариана Арнаудова”, които се набират от възнагражденията за научна степен на управителя на фондацията и от научна дейност, както и от Обществен дарителски фонд за Варна чрез дарения на физически и юридически лица.

Варна да се превърне в модел за стимулиране от страна на гражданското общество на изявени студенти е целта на   инициатива на Обществен дарителски фонд за Варна в партньорство с  Фондация „д-р Мариана Арнаудова”.
 
Повече информация можете да откриете тук.