14Декември2019

Младежка банка - Русе се администрира от Фондация "Обеществен фонд - Русе"

MB R

Младежка Банка Русе раздава пари

След редица нетрадиционни и забавни инициативи за набиране на средства, екипът на Младежка Банка Русе обяви конкурс за финансиране на младежки проекти. Срокът за подаване на предложенията е до 14.03.2013 г.

Прочети още...

photo verybig_975628

Първи успехи на Младежка банка Русе

На своята първа благотворителна инициатива, Младежка банка – Русе събра повече от хиляда лева. Благотворителният коледен концер, който се състоя в понеделник беше организиран от младежите от екипа на Младежката банка. Нейните членове привлякоха за своята кауза приятели и съученици - танцови формации, театрални трупи, спортни клубове.

Прочети още...

YB-Ruse

Младежка Банка-Русе готви благотворителен концерт

На 10 декември 2012 г. от 19:00 часа в голямата зала на Доходно Здание ще се проведе Благотворителен концерт на Младежка банка – Русе.

Прочети още...

obuchenie

Обучиха екипа на МБ-Русе

В с. Нисиво приключи обучението на първия екип на Младежка банка – Русе. Младежката Банка е програма за личностно развитие. Тя създава почтени млади хора със способности, принципи и увереност в своите качества. Те работят в екип, провеждат благотворителни кампании за събиране на средства, обсъждат, анализират и подбират проекти за финансиране и носят финансова отговорност.

Прочети още...