18Юни2019

Младежка банка - Варна се администрира от Фондация "Обществен дарителски фонд за Варна"

360-gradusa

Икономически уроци за ученици във Варна

Повече от 80 средношколци от Варна се включиха в първия от серията семинари на тема: 360⁰ (икономически уроци). Неформалното обучение e част от проект на Института за пазарна икономика, който се реализира с финансовата подкрепа на Обществен дарителски фонд за Варна и е безплатно за варненските ученици.

Прочети още...

MB Varna2

15 проекта получи Младежка Банка Варна

15 са проектите, които кандидатстват за финансиране от Младежка банка Варна. Крайният срок за подаване на проектните идеи беше 12 април 2013 г. Екипът на Младежка банка Варна започна предварителната работа по оценяване на проектите. Всички кандидати ще бъдат поканени на интервю. Младите хора разговарят за проблемите, които ги интересуват и ангажират свободното им време.

Прочети още...

YB Varna 2

Как изглежда Варна в мечтите на хората?

Как изглежда Варна в мечтите на хората се опита да разбере екипа на Младежката банка като излезе в Морската градини през почивните дни. По-чиста, по-зелена, с повече места за отдих и по-малко застрояване - това очакват варненци. Някои дори нарисуваха мечтата си. 

Прочети още...

photo

Как се оценява проект?

С изпълнение на химна и писмо в бутилка, екипът на Младежка банка Варна посрещна националният празник – 3 март. „За да се помни”, отсякоха младежите и го пуснаха по водите на Черно море.

Прочети още...